VOORBURG - augustus 2024

Vorige Pagina 5 van 10 Volgende

Comfortabele gemeubileerde kamer in Voorburg, ideaal voor expats en studerenden

€ 800,00

 

 

Comfortabele gemeubileerde kamer in Voorburg, ideaal voor expats en studerenden

Kamer nr. 5 - Comfortabele gemeubileerde kamer in Voorburg, ideaal voor expats en studerenden

Deze gezellige gemeubileerde kamer biedt een comfortabele woonruimte met basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde faciliteiten. Het is de perfecte plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke omgeving.

Voorburg, gelegen in Zuid-Holland, is een stad die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. De stad ligt aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Zowel het stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties bevinden zich op redelijke afstand. Het openbaar vervoer is op loopafstand, met een directe verbinding naar Den Haag CS en Scheveningen.

De omgeving kenmerkt zich door sfeervolle winkelcentra, cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en diverse supermarkten, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten in de buurt van treinstation Voorburg.

Belangrijke informatie:

  • Borgsom: gelijk aan één maand huur.
  • Huisregels: het bespelen van muziekinstrumenten is alleen toegestaan met gebruik van een koptelefoon. Roken, huisdieren en bezoekers zijn niet toegestaan.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, dien je je identiteitsbewijs en inschrijvingsbewijs van een onderwijsinstelling of bewijs van dienstverband te tonen.

Stuur ons ROOM-TO-RENT Team een bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf, inclusief de volgende informatie: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding, werk en locatie, hobby's en persoonlijkheidstype.

Internationale studenten en expats met een universitaire opleiding zijn van harte welkom!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 12 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel