AMSTERDAM

Vorige Kamer 1 van 4 Volgende

Gemeubileerde kamer: Korte Water, AMSTERDAM, Sloterplas

€ 700,00

 

 Gemeubileerde kamer: Korte Water Amsterdam, Sloterplas, Nederland

Welkom!

Deze knusse kamer bevindt zich in een rustig appartement. Het appartement is circa 65 m2 en is gebouwd in 1900.

Er zijn voldoende openbare voorzieningen, zoals: winkelcentrum bereikbaar in 15 minuten, tram circa 5 minuten lopen naar Amsterdam CS, voor recreatie Slotermeerplas, Mediterraanse / tropische eettentjes en ga zo maar door.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer is:

- Amsterdam busstation, Ecuplein

- Station Halfweg / Zwanenburg

De huisbazin (huisgenoot) is een prettige, warme en pittige / spontane vrouw. Ze is prettig in de omgang. Ze zoekt een medebewoner die netheid / hygiëne belangrijk vindt. Een opgeruimd huis is een aanrader!

Alle faciliteiten worden gedeeld. De kamer is ca. 8 m2, met daarin een eenpersoonsbed en andere standaardinrichting: zie foto.

  • De borgsom bedraagt ​​1x de maandhuur en krijgt u na de eindcontrole terug, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een hoofdtelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is niet toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het van belang dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Amsterdam is de hoofdstad en qua inwoneraantal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in Amsterdam ook wel Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam heeft 862.965 inwoners (1 januari 2019, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente (2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging nabij een dam in de Amstel, gebouwd in de 13e eeuw. Kort na 1300 kreeg de plaats stadsrechten, werd het in 1345 een bedevaartsoord door het Mirakel van Amsterdam en groeide het uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Een toestroom van buitenlanders, voornamelijk uit Zuid-Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen, leidde vanaf het einde van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de vesting die nu bekend staat als de grachtengordel en werd toegevoegd aan de UNESCO. Werelderfgoedlijst in 2010.

Bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, Dierentuin Artis, de Wallen, de coffeeshops en de Johan Cruijff Arena. De stad heeft twee universiteiten en verschillende hogescholen.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

Hoogopgeleide internationale studenten / expats zijn welkom!

Het ROOM-TO-RENT Team kijkt ernaar uit je te ontmoeten in Amsterdam!

Specificatie Omschrijving
Acreace 8 m2
Type of tenant Studenten - expats -stagiaires-man-vrouw-geen partners
Rules niet roker-geen huisdieren-muziek met koptelefoon-geen bezoek
Age Geen voorkeur
Gender Geen voorkeur
Services Gemeubileerd-internet-gas-water-licht
Shared facilities Keuken-douche-toilet-woonkamer-balkon
Areas slaapkamer-keuken-douche-toilet-balkon-woonkamer

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel