DEN HAAG

Vorige Kamer 1 van 2 Volgende

Gemeubileerde kamer: Beatrijsstraat, DEN HAAG, Moerwijk-Noord

€ 600,00 (inclusief 21% btw)

 

 Gemeubileerde kamer: Beatrijsstraat, Den Haag, Moerwijk-Noord

Welkom!

Dit karakteristieke appartement is gelegen in Den Haag in de Beatrijsstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 68 m2 en is gebouwd in 1939.

De kamer heeft uitzicht op de straat. De kamer is ca. 8 m2, met een tweepersoonsbed en andere standaardinrichting: zie foto.

Lekker wonen in Den Haag. Dat kan in deze buurt. Beatrijsstraat ligt in de wijk Moerwijk-Noord. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft relatief veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Bovendien is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Haag, op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 7 minuten rijden.

  • De borg bedraagt ​​600 euro en wordt na de eindinspectie teruggestort, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een hoofdtelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is niet toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Den Haag, of 's-Gravenhage, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 537.833 inwoners de derde grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Sinds 1 januari 2015 vormt Den Haag samen met 22 andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, met een gezamenlijke bevolking van 2,3 miljoen inwoners.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

Internationale studenten / expats zijn welkom!

Het ROOM-TO-RENT Team kijkt ernaar uit je te ontmoeten in Den Haag

Specificatie Omschrijving
Acreace 8 m2
Type of tenant Studenten - expats -stagiaires-man-vrouw-geen partners
Rules niet roker-geen huisdieren-muziek met koptelefoon-geen bezoek
Age Geen voorkeur
Gender Geen voorkeur
Services Gemeubileerd-internet-gas-water-licht
Shared facilities Keuken-douche-toilet-tuin-woonkamer
Areas slaapkamer-keuken-douche-toilet-woonkamer

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel