ROTTERDAM

Vorige Kamer 2 van 3 Volgende

Gemeubileerde kamer nr. 2: Grieksestraat - ROTTERDAM

€ 750,00

 

 Gemeubileerde kamer nr. 2: Grieksestraat - Rotterdam

Welkom!

Deze kamer is gelegen in Rotterdam, dit mooie appartement is gelegen in de Grieksestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 90 m2 en is gebouwd in 1936.

De kamer heeft uitzicht op de straat. De kamer is ca. 8 m2, met daarin een eenpersoonsbed en andere standaardinrichting: zie foto.

Stijlvol wonen in Rotterdam. Dat kan in deze buurt. Het appartement is gelegen in de wijk Oud Mathenesse. De buurt heeft relatief veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Bovendien is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 2 minuten rijden.

Alles is op loopafstand: treinstation, supermarkt, uitvalsweg. Het is een vierkamerwoning met drie gemeubileerde slaapkamers. De eigenaar is op zoek naar een respectvolle en nette huurder, met aandacht voor de woning.
Zij zoeken een medebewoner die netheid / hygiëne belangrijk vindt. Een opgeruimd huis is een aanrader!

  • De borg bedraagt ​​700 euro en wordt na de eindinspectie teruggestort, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Met 581.750 inwoners is het na Amsterdam de grootste stad van Nederland. De metropoolregio Rotterdam Den Haag heeft ruim 2,3 miljoen inwoners. Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

Wil je de kamer echt, stuur dan een boekingsverzoek om de kamer meteen te reserveren!

Internationale studenten / expats zijn welkom!

Het ROOM-TO-RENT Team kijkt ernaar uit je te ontmoeten in Rotterdam!

Specificatie Omschrijving
Acreace 8 m2

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2020 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel