Vorige Kamer 3 van 3 Volgende

(on)Gemeubileerde studio: Chico Mendesstraat, AMSTERDAM

€ 900,00

 

 


STUDIO

(on)Gemeubileerde bovenste verdieping - Chico Mendesstraat - Amsterdam, Nederland

Welkom!

Deze mooie en ruime woning is gelegen in Amsterdam in de Chico Mendesstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 168 m2 en is gebouwd in 2002.

Uniek wonen in Amsterdam. Dat kan in deze buurt. Chico Mendesstraat 19 is gelegen in de F-buurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft relatief veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Bovendien is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 1 minuut rijden.

Alle voorzieningen zijn privé. De studio is ongeveer. 30 m2, en wordt op aanvraag gemeubileerd zie foto.

  • De borgsom bedraagt ​​1x de maandhuur en krijgt u na de eindcontrole terug, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een hoofdtelefoon. Geen overlast, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het van belang dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Amsterdam is de hoofdstad en qua inwoneraantal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in Amsterdam ook wel Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam heeft 862.965 inwoners (1 januari 2019, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente (2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging nabij een dam in de Amstel, gebouwd in de 13e eeuw. Kort na 1300 kreeg de plaats stadsrechten, werd het in 1345 een bedevaartsoord door het Mirakel van Amsterdam en groeide het uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Een toestroom van buitenlanders, voornamelijk uit Zuid-Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen, leidde vanaf het einde van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de vesting die nu bekend staat als de grachtengordel en werd toegevoegd aan de UNESCO. Werelderfgoedlijst in 2010.

Bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, Dierentuin Artis, de Wallen, de coffeeshops en de Johan Cruijff Arena. De stad heeft twee universiteiten en verschillende hogescholen.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

Wil je de kamer echt, stuur dan een boekingsverzoek om de kamer meteen te reserveren!

Internationale studenten / expats zijn welkom!

Het ROOM-TO-RENT Team kijkt ernaar uit je te ontmoeten in Amsterdam!

Specificatie Omschrijving
Acreace 30

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2020 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel