AMSTERDAM

Vorige Kamer 2 van 4 Volgende

Gemeubileerde kamer Nadezjda Mandelstamstraat, AMSTERDAM

€ 700,00

 

 


Gemeubileerde kamer nr. 1: Nadezjda Mandelstamstraat, Amsterdam

Welkom!

Dit bijzondere en ruime appartement is gelegen in Amsterdam in de Nadezjda Mandelstamstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 133 m2 en is gelegen op een ruime kavel met een oppervlakte van 4210 m2. Het huis is gebouwd in 2002.

Indeling: de woning bestaat uit vier kamers, waarvan drie slaapkamers.

Deze geadverteerde kamer is ongeveer. 8 m2, en gezellig ingericht. Je deelt de faciliteiten met twee andere huurders.

Leuk wonen in Amsterdam. Dat kan in deze buurt. Nadezjda Mandelstamstraat 29 ligt in de F-buurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft relatief veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Bovendien is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 1 minuut rijden.

De kamer is voor één persoon, de afmeting is ca. 8 m2, met een tweepersoonsbed en andere standaardinrichting: zie foto.

  • De borg bedraagt ​​850 euro en krijgt u terug na de eindinspectie, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een hoofdtelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het van belang dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om zijn artistieke erfgoed, uitgebreide grachtennetwerk en smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier zijn het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer en het Stedelijk Museum met moderne kunst gevestigd. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

Wil je de kamer echt, stuur dan een boekingsverzoek om de kamer meteen te reserveren!

Hoogopgeleide internationale studenten / expats zijn welkom!

Het ROOM-TO-RENT Team kijkt ernaar uit je te ontmoeten in Amsterdam!

Specificatie Omschrijving
Acreace 8 m2

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel