HAARLEM - januari 2024

Vorige Pagina 2 van 2 Volgende

Comfortabele kamer in de schilderachtige stad Haarlem, Nederland!

€ 800,00

Comfortabele kamer in de schilderachtige stad Haarlem, Nederland!

Stap in dit uitzonderlijke en ruime huis, een warm toevluchtsoord genesteld in het hart van een kindvriendelijke buurt, vol verwachting wachtend op zijn volgende bewoner. Met een oorsprong uit 1962 combineert dit appartement van 93 m2 op naadloze wijze charme en comfort, waardoor het de perfecte toevluchtsoord voor jou is.

Het leven hier draait om gemak en eenvoud. Goed verbonden en gemakkelijk bereikbaar biedt deze woning een mix van voorzieningen binnen handbereik. Stel je voor dat je moeiteloos naar een nabijgelegen supermarkt of treinstation wandelt en je dagelijkse routine moeiteloos verloopt. En als je ooit de weg op moet, is de dichtstbijzijnde afrit slechts een korte 5 minuten rijden.

Laten we het hebben over het veiligstellen van jouw kamer. Om van deze fantastische kans gebruik te maken, hoef je binnen de eerste 24 uur alleen een aanbetaling te doen die gelijk staat aan slechts één maand huur. Bijkomende kosten omvatten een eenmalige betaling van €1200 voor bureaukosten  (niet-restitueerbaar). De huisregels zijn eenvoudig en gericht op het creëren van een harmonieuze leefruimte: handhaaf hygiëne, speel op je muziekinstrumenten met koptelefoon, en helaas zijn bezoekers, roken of huisdieren niet toegestaan. Ook is voor kort verblijf geen adresregistratie bij de gemeente mogelijk.

Deel met ons jouw identiteitsbewijs, inschrijving bij een onderwijsinstelling en/of bewijs van tewerkstelling. Jouw reis om deze plek thuis te noemen begint met een vriendelijk bericht aan het Room-to-rent Team. Laat hen weten wie je bent – jouw nationaliteit, leeftijd, onderwijs- of werkachtergrond, huidige woonplaats en hobby's.

Aan alle universitair opgeleide internationale studenten en expats: dit zou het begin kunnen zijn van jouw Nederlandse avontuur! Mis deze kans niet om deel uit te maken van de levendige gemeenschap bij Bulgariapad. Neem contact met ons op en laat het volgende opwindende hoofdstuk beginnen!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 8
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel