Huiseigenaren/vastgoed handelaren: adverteer gratis appartementen / kamers op Room-to-rent.nl

Er zijn veel hoogopgeleide internationale studenten, stagiaires en expats op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Zij komen van over heel de wereld en zij brengen, behalve kennis, ook een diversiteit aan culturen met zich mee.

Er zijn vast veel huiseigenaren die al geruime tijd een (bij voorkeur gemeubileerde) kamer/zolderetage hebben: Een gemiste kans!

Wij zijn op zoek naar vastgoed handelaren / huiseigenaren die graag een huurder wensen voor hun (on)zelfstandige woning. Woonruimte gezocht in of rondom de grote studentensteden, bijvoorbeeld: Den Haag, Delft, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Leiden, Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Utrecht, Maastricht, Tilburg.

Huiseigenaren / vastgoed handelaars: u bent van harte welkom om uw onroerend goed / appartementen / kamers gratis te adverteren op Room-to-rent.com.  Van belang is een  veilige, schone, klantvriendelijke en betrouwbare leefomgeving voor uw toekomstige huurder(s). Verblijf kan zijn in huis bij een gezin dat internationaal is georiënteerd, dan wel in een (on)zelfstandige woning/kamer die vrij komt voor verhuur. Wij plaatsen rustige, vriendelijke internationele, hoogopgeleide huurders en er worden duidelijke afspraken gemaakt met huurder / verhuurder.

In de huidige maatschappij is er behoefte aan meer inkomsten om vaker te kunnen genieten van de leuke dingen in het leven. Er zijn ook situaties te bedenken waar er gewoonweg een rekening nog op de plank ligt, vanwege gebrek aan inkomsten. Velen willen zelf reddend zijn, en dat kan met eigen ‘middelen’. Een logische en efficiënte manier om gebruik te maken van de middelen, die voorhanden liggen. Denk weer aan die lege kamers, die eenvoudig gereed gemaakt kunnen worden voor die toekomstige huurder. Soms hebben zij inschrijving nodig op een adres vanwege administratieve redenen. Anderzijds is geen registratie nodig, vanwege de tijdelijke aard van hun verblijf. Alles gaat in goed overleg met huurder/verhuurder.

Voordelen zijn er volop, bijvoorbeeld: rendement, uitstapjes, hobby’s, extra’s voor de (klein)kinderen of gewoon iets sparen voor de toekomst, geen lening te hoeven vragen/zoeken, en voor sommigen is enige aanspraak op zich al een verdienste.

Durft u de uitdaging aan om op tijdelijke basis een huurder te nemen?

 

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel