VOORBURG - beschikbaar augustus 2024

Pagina 1 van 10

"Stijlvolle Gemeubileerde Kamer in Voorburg: Perfect voor Internationale Studenten en Expats!"

€ 800,00

 

 

Comfortabele gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Ideale plek voor internationale studenten en expats!


Kamer nr. 1 - Gezellige en goed gelegen gemeubileerde kamer in Voorburg | rand Den Haag

Deze kamer is ideaal gelegen in Voorburg, net buiten Den Haag, en biedt een gezellige woonsfeer en basisvoorzieningen. Het is speciaal ontworpen voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke omgeving.

Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland. Op 1 januari 2002 fuseerde het met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Het is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Deze locatie biedt gemakkelijke toegang tot zowel het stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties. Het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

De omgeving van de kamer kenmerkt zich door leuke winkelcentra, gezellige cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en diverse supermarkten. Het treinstation Voorburg bevindt zich ook in de buurt, samen met een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten.

  • Voor deze kamer wordt een borgsom gevraagd ter waarde van één maand huur. Bijkomende kosten: € 1200. Dit is niet restitueerbaar. Houd er rekening mee dat er huisregels gelden, waaronder het gebruik van koptelefoons bij het bespelen van muziekinstrumenten. Daarnaast zijn bezoekers, roken en huisdieren niet toegestaan. Inschrijving bij de gemeente is wel mogelijk. Bij het huren van de kamer is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling of dienstverband kunt tonen.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht naar ons ROOM-TO-RENT Team met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld daarbij je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en je persoonlijkheidstype.

Internationale studenten en expats met een universitaire opleiding zijn van harte welkom

Specificatie Omschrijving
TAGS #KamerTeHuur #GemeubileerdeKamer #VoorburgWoning #DenHaagRand #InternationaleStudenten #ExpatsWelkom #IdealeLocatie #GezelligWonen #OpenbaarVervoer #HaagseHogeschool #Winkelcentra
Oppervlakte 12 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel