VOORBURG - januari 2024

Vorige Pagina 3 van 10 Volgende

Waar is de leukste plek om te wonen in Voorburg | rand Den Haag?

€ 700,00

 


Kamer nr. 3

Waar is de leukste plek om te wonen in Voorburg | rand Den Haag?

Deze gemeubileerde kamer is een gezellige en goed gelegen kamer met basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is een comfortabele plek om te wonen voor een individuele huurder, die op zoek is naar een huiselijke omgeving.

Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt aan het Rijn-Schiekanaal en buitenwijken Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Zowel het centrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en overige internationale organisaties bevinden zich op redelijke afstand. Openbaar vervoer is op loopafstand, met een directe lijn naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk kenmerkt zich door leuke winkelcentra, cafés, restaurants, zwembad, bibliotheek, parken en naast treinstation Voorburg vind je diverse supermarkten, ziekenhuis en fitness faciliteiten.

  • De borgsom bedraagt ​​1x de maand huur.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling  dan wel een bewijs van dienstverband laat zien.

Stuur ons ROOM-TO-RENT Team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding, werk en locatie, hobby's en type persoonlijkheid.

Universitair-opgeleide ​Internationale studenten en expats zijn welkom!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 6 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel