VOORBURG - januari 2024

Vorige Pagina 3 van 10 Volgende

Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Ontdek de beste plek om te wonen!

€ 750,00

 

 

Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Ontdek de beste plek om te wonen!

Kamer nr. 3 - Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Ontdek de beste plek om te wonen!

Deze gemeubileerde kamer biedt een gezellige en gunstig gelegen woonruimte, compleet met basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is de ideale comfortabele plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke omgeving.

Voorburg, een stad in Zuid-Holland, was voorheen een aparte gemeente die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt aan het Rijn-Schiekanaal en wordt omringd door de buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

De locatie van de kamer biedt een gunstige nabijheid van zowel het stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties. Openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk kenmerkt zich door charmante winkelcentra, gezellige cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en diverse supermarkten. Bovendien vind je naast het treinstation Voorburg ook een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten in de buurt.

  • Bij het huren van deze kamer wordt een borgsom van één maand huur gevraagd. Houd er rekening mee dat er huisregels gelden, zoals het gebruik van koptelefoons bij het bespelen van muziekinstrumenten. Bezoekers, roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Inschrijving bij de gemeente is mogelijk. Zodra je huurder wordt, dien je je identiteitsbewijs en bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling of dienstverband te kunnen tonen.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht naar ons ROOM-TO-RENT Team met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld daarbij je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en je persoonlijkheidstype.

We verwelkomen graag universitair-opgeleide internationale studenten en expats!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 6 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel