VOORBURG - beschikbaar september 2024

Pagina 4 van 10

"Comfort en Gemak Ontmoeten: Ontdek deze Knusse Gemeubileerde Kamer in Voorburg, nabij Den Haag!"

€ 750,00

 

 

Welkom in jouw nieuwe thuis in het buitenland!

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en gemak - een knusse gemeubileerde kamer te huur in Voorburg, gelegen in het gebied van Den Haag.

Jouw knusse toevluchtsoord: Ervaar de warmte van een volledig gemeubileerde kamer die een comfortabele leefruimte biedt, compleet met essentiële voorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is de ideale plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke sfeer.

De charme van Voorburg: Onderdompel jezelf in het historische charme van Voorburg, een stad in Zuid-Holland die naadloos is samengegaan met Leidschendam. Leef langs het schilderachtige Rijn-Schie Canal, omringd door de buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Handige connectiviteit: Geniet van de strategische locatie die je dichter bij zowel het levendige stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en verschillende internationale organisaties brengt. Het openbaar vervoer staat voor je deur, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

Levendige buurt: Omarm de lokale levensstijl met charmante winkelcentra, uitnodigende cafés, diverse restaurants, een verfrissend zwembad, een goed gevulde bibliotheek, parken en handige supermarkten. Bovendien draagt de nabijheid van het treinstation Voorburg, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten bij aan de aantrekkingskracht.

Praktische details: Wanneer je voor deze kamer kiest, is een borg gelijk aan één maand huur vereist, samen met een eenmalige betaling van €1200, bijkomende kosten (geen restitutie). Houd rekening met de huisregels, waaronder het gebruik van koptelefoons voor muziekinstrumenten. Helaas zijn bezoekers, roken en huisdieren niet toegestaan. Gemeentelijke registratie is mogelijk, en als huurder moet je je ID en bewijs van inschrijving of tewerkstelling verstrekken.

Verbind met ons: Als je geïntrigeerd bent, neem dan contact op met ons ROOM-TO-RENT Team met een korte, persoonlijke introductie. Deel details zoals je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en persoonlijkheidstype.

Voor internationale studenten en expats met een universitaire opleiding: We heten je van harte welkom en nodigen je uit om van deze charmante ruimte jouw nieuwe thuis weg van huis te maken!

Specificatie Omschrijving
TAGS #GemeubileerdeStudentenkamerVoorburg #ExpatWoningverhuurDenHaag #InternationaleStudentenhuisvesting #VerhuurGemeubileerdeAppartementenDenHaag #HuisHurenVoorExpatsinVoorburg #TijdelijkeWoonruimteInternationaleStudenten #HuurappartementNabijDenHaagUniversit
Oppervlakte 8 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel