VOORBURG - september 2024

Vorige Pagina 4 van 10 Volgende

Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Een comfortabele plek om thuis te komen

€ 750,00

 

 

Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Een comfortabele plek om thuis te komen


Kamer nr. 4 - Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Een comfortabele plek om thuis te komen

Deze gemeubileerde kamer biedt een gezellige en gunstig gelegen woonruimte met basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is een comfortabele plek om te wonen voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke omgeving.

Voorburg, gelegen in Zuid-Holland, was voorheen een aparte gemeente die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan de buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

De locatie van de kamer biedt gemakkelijke toegang tot zowel het stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties. Openbaar vervoer is op loopafstand beschikbaar, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk kenmerkt zich door levendige winkelcentra, gezellige cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en in de nabijheid van het treinstation Voorburg vind je diverse supermarkten, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten.

  • Voor deze kamer geldt een borgsom van één maand huur. Houd er rekening mee dat er huisregels gelden, waaronder het gebruik van koptelefoons bij het bespelen van muziekinstrumenten. Bezoekers, roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, dien je je identiteitsbewijs en bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling of bewijs van dienstverband te tonen.

Stuur ons ROOM-TO-RENT Team een bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf, waarin je je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werklocatie, hobby's en persoonlijkheidstype vermeldt.

We heten universitair-opgeleide internationale studenten en expats van harte welkom!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 8 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel