VOORBURG - juli 2024

Vorige Pagina 6 van 10 Volgende

"Comfortabele gemeubileerde kamer in Voorburg / Den Haag: Ideaal voor internationale huurders!"

€ 850,00

 

 

"Comfortabele gemeubileerde kamer in Voorburg / Den Haag: Ideaal voor internationale huurders!"


Kamer nr. 6: Gemeubileerde kamer te huur in Voorburg / Den Haag voor internationale stagiaires, expats en studenten.

Deze gezellige en goed gelegen gemeubileerde kamer biedt basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is een comfortabele woonplek voor individuele huurders die een huiselijke omgeving zoeken.

Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland, die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Zowel het centrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties zijn redelijk dichtbij gelegen. Het openbaar vervoer is op loopafstand, met een directe verbinding naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk kenmerkt zich door leuke winkelcentra, cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en in de buurt van treinstation Voorburg vind je diverse supermarkten, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten.

  • De borgsom bedraagt ​​1 keer de maandelijkse huur. Enkele huisregels zijn: het bespelen van muziekinstrumenten is alleen toegestaan met gebruik van een koptelefoon, geen bezoekers, roken of huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling of een bewijs van dienstverband laat zien.

Stuur ons, het ROOM-TO-RENT Team, een bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld daarbij de volgende informatie: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding, werk en locatie, hobby's en type persoonlijkheid.

Universitair-opgeleide internationale studenten en expats zijn van harte welkom!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 16 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel