VOORBURG

Vorige Pagina 6 van 10 Volgende

Gemeubileerde kamer te huur in VOORBURG | Den Haag | internationale stagiaires | expats | studenten

€ 800,00

 


No. 6: Gemeubileerde kamer te huur in Voorburg / Den Haag: internationale stagiaires, expats en studenten

Welkom!

ROOM-TO-RENT verhuurt deze gemeubileerde kamer (ca. 16 m2) in ons appartement. De woning is ruim 100 m2 en is gelegen aan de Heeswijkstraat in Voorburg (grens Den Haag).

Het appartement is in 2017 van binnen gerenoveerd en heeft een lichte slaapkamer, gedeelde keuken / badkamer / toilet / tuin. Deze faciliteiten deelt u met vijf andere huurders (volwassen en carrièregerichte studenten en / of expats).

In de gemeenschappelijke ruimtes zijn onder andere draadloos internet, koelkast, vriezer, inductiekookplaat aanwezig.
In je kamer heb je een eenpersoonsbed, een bureau met stoel en kledingkast. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. De kamer is gelegen op de 1e verdieping.

Het appartement is gelegen in de gezellige historische en mooie stad Voorburg. De straat / buurt is rustig en netjes. De ideale plek om je te concentreren voor werk en / of studie.

Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Zowel het centrum als de Haagse Hogeschool, Eurojust, KPN, T-Mobile en andere organisaties bevinden zich op ongeveer 5-20 minuten fietsen. Ook de bus / tram / trein stopt op korte loopafstand, met een directe lijn naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk kenmerkt zich door leuke winkelcentra, cafés, restaurants, zwembad, bibliotheek, parken en naast treinstation Voorburg vind je diverse supermarkten, ziekenhuis, kinderopvang, basisscholen / middelbare scholen en een sportschool.

  • De borg bedraagt ​​1x de maand huur.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een hoofdtelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's, type persoonlijkheid.

Universitair-opgeleide ​Internationale studenten / expats zijn welkom!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 16 m2
Beschikbaarheid Vanaf juli 2023
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toiletten
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel