VOORBURG - beschikbaar augustus 1-31, 2024

Pagina 5 van 9

"Comfort en Gemak in Voorburg: Ontdek deze Betoverende Kamer nabij Den Haag!"

€ 800,00

 

Kamer nr. 5 

Ontdek de perfecte samensmelting van comfort en gemak - een knusse gemeubileerde kamer te huur in het hart van Voorburg, omarmd door de betoverende sfeer van het Den Haag-gebied.

Welkom in jouw nieuwe toevluchtsoord in het buitenland!

Jouw gezellige oase: Geniet van de warmte van een volledig gemeubileerde kamer die een stijlvolle en comfortabele leefruimte biedt, compleet met alle benodigde voorzieningen en toegang tot gezamenlijke ruimtes. Het is de ideale toevlucht voor individuele huurders die een huiselijke sfeer zoeken.

De charme van Voorburg: Laat je onderdompelen in de historische pracht van Voorburg, een stad in Zuid-Holland die naadloos versmelt met het pittoreske Leidschendam. Jouw thuis langs het schilderachtige Rijn-Schie Canal, omringd door de levendige buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Gemakkelijke verbindingen: Profiteer van de strategische ligging die je dichter bij zowel het bruisende stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en diverse internationale organisaties brengt. Het openbaar vervoer staat praktisch voor je deur, met directe links naar Den Haag CS en Scheveningen.

Levendige buurt: Omarm de lokale levensstijl met charmante winkelcentra, uitnodigende cafés, gevarieerde restaurants, een verfrissend zwembad, een goed gevulde bibliotheek, parken en handige supermarkten. Bovendien voegt de nabijheid van het Voorburg treinstation, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten extra aantrekkingskracht toe.

Praktische details: Bij het kiezen van deze kamer is een borg gelijk aan één maand huur vereist, samen met een eenmalige betaling van €1200 voor bijkomende kosten. Houd rekening met de huisregels, waaronder het gebruik van koptelefoons voor muziekinstrumenten. Helaas zijn bezoekers, roken en huisdieren niet toegestaan. Gemeentelijke registratie is mogelijk, en als huurder hoef je alleen je ID en bewijs van inschrijving of tewerkstelling te verstrekken.

Verbind met ons: Als je nieuwsgierig bent, neem dan contact op met ons ROOM-TO-RENT Team met een korte, persoonlijke introductie. Deel details zoals je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en persoonlijkheidstype.

Voor internationale studenten en expats met een universitaire opleiding: Wij heten je van harte welkom en nodigen je uit om deze betoverende ruimte jouw nieuwe thuis weg van huis te maken!

TAGS
#GemeubileerdeKamersInVoorburg #WoningverhuurDenHaagVoorExpats #InternationaleStudentenhuisvestingNabijDenHaag #GemeubileerdeAppartementenHurenInDenHaag #TijdelijkeWoonruimteVoorExpatsInVoorburg #BetaalbareHuisvestingVoorInternationaleStudenten #Huurappar

Oppervlakte
12 m2

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels

Huisregels
Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Geen voorkeur

Voorzieningen
Gemeubileerde privé kamer - Internet

Gedeelde voorzieningen
Keuken - Badkamer - Toilet

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel