LEIDEN

Vorige Kamer 2 van 2 Volgende

Gemeubileerde kamer 2 Schubertlaan, LEIDEN, Componistenbuurt

€ 750,00

 

 Gemeubileerde kamer 2: Schubertlaan, Leiden, Componistenbuurt

Welkom!

Deze kamer is gelegen in de Componistenbuurt, Leiden-Zuidwest. De kamergrootte is ca. 8 m2. De oppervlakte van het appartement is ca. 80 m2, en gebouwd in 1967.

Het appartementencomplex bevindt zich in een rustige buurt, met een schitterend uitzicht over het water (Korte Vliet) en heeft een prachtig uitzicht over het park.

Centraal gelegen ten opzichte van winkels, sportverenigingen en uitvalswegen (A4 Den Haag - Amsterdam). Tevens zijn er op korte afstand openbare voorzieningen, zoals: openbaar vervoer, zwembad, winkel, uitvalswegen, sportvoorzieningen. Het is ongeveer tien minuten rijden naar Leiden Centraal.

Alle faciliteiten worden gedeeld met een andere huurder.

  • De borg bedraagt ​​1250 euro en krijgt u terug na de eindinspectie, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Leiden is een stad en gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Oude Rijn stroomt door Leiden voordat hij even verderop in zee uitmondt. Dankzij de lakennijverheid was Leiden van de late middeleeuwen tot de 17e eeuw een van de grootste steden van Noord-Nederland.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

Wil je echt de kamer, stuur dan een boekingsverzoek om de kamer meteen te reserveren!

Internationale studenten / expats zijn welkom!

Het ROOM-TO-RENT Team kijkt ernaar uit je te ontmoeten in Leiden!

Specificatie Omschrijving
Acreace 8 m2
Type of tenant Studenten - expats -stagiaires-man-vrouw-geen partners
Rules niet roker-geen huisdieren-muziek met koptelefoon-geen bezoek
Age Geen voorkeur
Gender Geen voorkeur
Services Gemeubileerd-internet-gas-water-licht
Shared facilities Keuken-douche-toilet-balkon
Areas slaapkamer-keuken-douche-toilet-woonkamer-balkon

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel