Zoetermeer - beschikbaar oktober 2024

Pagina 1 van 1

"Comfortabel Wonen: Gemeubileerde Kamer aan Jordaanstroom, Zoetermeer, Nederland"

€ 850,00

 

Gemeubileerde kamer Jordaanstroom, Zoetermeer, Nederland

In Zoetermeer staat deze bijzondere en ruime woning in de Jordaanstroom. De woning heeft een woonoppervlakte van 133 m2, is gebouwd in 2004 en heeft een energielabel A.

Jordaanstroom is gelegen in de wijk Oosterheem-Noord-Oost. Dit is een kindvriendelijke wijk met relatief veel gezinnen. Verder is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het is gelegen op fietsafstand van het centrum van Zoetermeer, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 5 minuten rijden.

Alle onderstaande kosten, te betalen binnen 24 uur na boeking van de kamer:
- De borg bedraagt 1x de maandhuur.

Huisregels:
- hygiënisch
- muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon.
- Niet toegestaan: bezoekers, roken, huisdieren.
- Niet toegestaan adresregistratie bij de gemeente.

 Zodra je een huurder wordt, is het van belang dat een legitimatiebewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en/of bewijs van tewerkstelling te verstrekken.

Stuur het Room-to-rent Team een bericht met een korte en persoonlijke omschrijving van jezelf. Noem het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding/werk en woonplaats, hobby's en persoonlijkheidstype.

Universitair opgeleide internationale studenten, expats zijn welkom!

TAGS
Fietsafstand tot Centrum Zoetermeer. Supermarkt en Trein. Inschrijving Onderwijsinstelling en/of Bewijs van Tewerkstelling. Room-to-rent. Universitair Opgeleide Internationale Studenten. Gemeubileerde Kamer Jordaanstroom. Zoetermeer. Nederland.

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels

Huisregels
Niet roken - geen huisdieren - geen bezoek - muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Geen voorkeur

Voorzieningen
Gemeubileerde privékamer - internetvoorzieningen

Gedeelde voorzieningen
Keuken - badkamer - toilet - privékamer - woonkamer

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel