AMSTERDAM - beschikbaar september 2024

Pagina 2 van 4

"Droomwonen in Stijl: Ontdek Deze Gemeubileerde Kamer in Osdorper Ban, Amsterdam!"

€ 900,00

 

Heb je ooit gedroomd van stijlvol wonen in Amsterdam? Jouw droom is net werkelijkheid geworden met deze bijzondere gemeubileerde kamer in Osdorper Ban.

Waarom Osdorper Ban? Stel je dit voor: een levendige buurt met een mix van jonge bewoners, voornamelijk tussen de 25 en 44 jaar. Het is niet zomaar een plek om te wonen; het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen. En als kers op de taart - het is relatief rustig, een vredige oase te midden van de energie van Amsterdam.

Gemak aan Je Voeten: Deze parel is makkelijk bereikbaar, vol met voorzieningen, en slechts een fietstocht verwijderd van het hart van Amsterdam. Je bent ook op loopafstand van een supermarkt en een treinstation. Moet je de weg op? De dichtstbijzijnde afrit is slechts 2 minuten rijden.

Jouw Knusse Gedeelde Ruimte: Samen delen is zorgen, toch? Alle voorzieningen in dit appartement worden gedeeld met de verhuurder, waardoor een warme en gezamenlijke woonomgeving ontstaat.

Boekingsdetails:

Borg: 1x maandhuur (volledig restitueerbaar) Bijkomende kosten: €1200 (eenmalige betaling) voor stoffering, meubilair, internet en nutsvoorzieningen (niet restitueerbaar).

Huisregels voor Harmonie:

Laat je favoriete muziek horen, maar laten we het buur-vriendelijk houden met koptelefoons. Niet toegestaan: bezoekers, roken, huisdieren en officiële adresregistratie. Zodra je huurder bent, is het een snelle kennismaking met je ID en bewijs van inschrijving of werk.

Hoe je Plek te Veiligen: Klaar om van deze plek jouw thuis te maken? Hier is wat we graag willen weten:

Stuur het ROOM-TO-RENT Team een bericht met een korte, persoonlijke beschrijving van jezelf. Deel meer over jou: nationaliteit, leeftijd, opleiding/werk, huidige verblijfplaats, hobby's en je budget. Laat ons ook weten wanneer je accommodatie nodig hebt.

Welkom aan Alle Universitair Opgeleide Internationale Studenten/Werknemers! Of je nu in de boeken zit of de professionele wereld domineert, we verwelkomen je met open armen!

Grijp deze kans en laten we van deze ruimte jouw thuis maken.

TAGS
#StijlvolWonenAmsterdam #GemeubileerdeKamer #OsdorperBan #JongeBewoners #RustigeBuurt #GemakInAmsterdam #GedeeldeRuimte #HuisregelsAmsterdam #InternationaleStudenten #ThuisInAmsterdam

Oppervlakte
8 m2

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - geen koppels

Huisregels
niet roken - geen huisdieren - geen bezoek - muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Man

Voorzieningen
Gemeubileerde privékamer - internet

Gedeelde voorzieningen
Keuken - Badkamer - Toilet

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel