DEN HAAG - beschikbaar oktober 2024

Pagina 5 van 5

"Comfortabel Wonen: Gemeubileerde Kamer in Hoogeveenlaan, Den Haag, Nederland"

€ 850,00

 

Kamernummer 1

Jouw gezellige plek in Den Haag: Gemeubileerde Kamer aan de Hoogeveenlaan

Ontdek het comfort van gedeeld wonen in deze levendige buurt van Den Haag. Gelegen aan de Hoogeveelaan, nodigt deze gemeubileerde kamer je uit om een mix van gemak en gemeenschap te ervaren.

Gedeelde Ruimtes, Persoonlijk Toevluchtsoord: Gedeelde faciliteiten omvatten de keuken, toilet en badkamer, woonkamer, wat zorgt voor een harmonieuze leefomgeving.

Transparante en Gemakkelijke Kosten:

Alle kosten zijn verschuldigd op dezelfde dag na het boeken:

Borg: 1x de maandelijkse huur (volledig terugbetaalbaar). Kantoorkosten: €1200 (eenmalige betaling/niet-terugbetaalbaar).

Harmonie in Huisregels:

Geniet van je muziek (instrumenten) met koptelefoon voor een respectvolle sfeer. Onthoud je alsjeblieft van bezoekers, roken of huisdieren. Adresregistratie bij de Gemeente is toegestaan.

Benodigdheden voor Aanvraag: Bij het worden van een huurder, verstrek identiteitsbewijs en acceptatie aan een onderwijsinstelling en/of bewijs van tewerkstelling.

Jouw Persoonlijke Introductie:

We kijken ernaar uit om je te leren kennen! Stuur ons een bericht met een beknopte en persoonlijke beschrijving. Deel jouw nationaliteit, leeftijd, onderwijs/werkdetails, locatie en hobby's, en geef ons een glimp van je persoonlijkheid.

Welkom, internationale studenten en expats met een universitaire opleiding! Ervaar de warmte van Den Haag. Jouw gezellige toevluchtsoord aan de Hoogeveenlaan wacht op je. Klaar om het jouwe te maken? Informeer nu!

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel