VOORBURG

Vorige Kamer 2 van 10 Volgende

Kamers in Voorburg | Den Haag

€ 700,00

 

 Nr. 2: Kamers in Voorburg | Den Haag

 

Welkom!

Ben je op zoek naar nieuwe kamers in Voorburg (rand Den Haag), met huisgenoten en vriendelijke verhuurders? Denk je: ‘Hoe vind ik een nieuwe kamer in Den Haag?’  Hoe reageer je gratis op kamers in ons eigen kameraanbod in Voorburg (rand Den Haag)? www.room-to-rent.nl

ROOM-TO-RENT verhuurt deze gemeubileerde kamer (ca. 16 m2) in ons appartement. De woning is ruim 80 m2 en is gelegen aan de Heeswijkstraat in Voorburg (grens Den Haag).

Het appartement is in 2017 van binnen gerenoveerd en heeft een lichte slaapkamer, gedeelde keuken / badkamer / toilet / tuin. Je deelt deze faciliteiten met drie andere huurders (volwassen en carrièregerichte studenten en / of expats).

In de gemeenschappelijke ruimtes zijn onder andere draadloos internet, koelkast, vriezer, inductiekookplaat aanwezig.
In je kamer heb je een eenpersoonsbed, een bureau met stoel en kledingkast. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. De kamer bevindt zich op de begane grond.

Het appartement is gelegen in de gezellige historische en mooie stad Voorburg. De straat / buurt is rustig en netjes. De ideale plek om je te concentreren voor werk en / of studie.

Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Zowel het centrum als de Haagse Hogeschool, Eurojust, KPN, T-Mobile en andere organisaties bevinden zich op ongeveer 5-20 minuten fietsen. Ook de bus / tram / trein stopt op korte loopafstand, met een directe lijn naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk kenmerkt zich door leuke winkelcentra, cafés, restaurants, zwembad, bibliotheek, parken en naast treinstation Voorburg vind je diverse supermarkten, ziekenhuis, kinderopvang, basisscholen / middelbare scholen en een sportschool.

  • De borg bedraagt ​​1x de maandhuur en krijgt u na de eindinspectie terug, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd.
  •  Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het belangrijk dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

​Internationale studenten / expats zijn welkom!

Het ROOM-TO-RENT Team kijkt ernaar uit je te ontmoeten in Voorburg!

Specificatie Omschrijving
Acreace 16 m2

WIJ ZIJN TEVENS TE VINDEN OP DE HIERONDER GENOEMDE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Leidschendam / Voorburg ( randgemeente Den Haag ) | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel