VOORBURG - beschikbaar januari 2025

Pagina 2 van 10

"Knusse Gemeubileerde Kamer in Voorburg: Perfect voor Internationale Studenten en Expats!"

€ 850,00

 

Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Ideale plek voor internationale studenten en expats!
 

Kamer nr. 2 - Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag

Deze kamer biedt een gezellige en gunstig gelegen woonruimte, compleet met basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is de perfecte comfortabele plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke omgeving.

Voorburg, gelegen aan het Rijn-Schiekanaal en omringd door Den Haag, Rijswijk en Leidschendam, is een stad in Zuid-Holland. Op 1 januari 2002 fuseerde Voorburg met Leidschendam en vormt nu de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De locatie biedt goede bereikbaarheid van zowel het stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties. Het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

De buurt staat bekend om zijn aantrekkelijke winkelcentra, gezellige cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en diverse supermarkten. Bovendien bevinden zich in de nabijheid van het treinstation Voorburg een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten.

  • Bij het huren van deze kamer wordt een borgsom van één maand huur gevraagd. Bijkomende kosten: € 1200, eenmalig. Dit is niet restitueerbaar. Houd er rekening mee dat er huisregels gelden, waaronder het gebruik van koptelefoons bij het bespelen van muziekinstrumenten. Bezoekers, roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Inschrijving bij de gemeente is mogelijk. Zodra je huurder wordt, dien je je identiteitsbewijs en bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling of dienstverband te kunnen tonen.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht naar ons ROOM-TO-RENT Team met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld daarbij je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en je persoonlijkheidstype.

Universitair-opgeleide internationale studenten en expats van harte welkom!

TAGS
Kamer te huur in Nederland. Kamer verhuur. Een kamer huren. Kamer te huur. Verhuur op korte termijn. Gemeubileerde kamers. Verhuur van kamers. Gezellige kamers te huur. Gedeelde accommodaties. Privékamers te huur. Tijdelijke woningverhuur. Huur per maand.

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels

Huisregels
Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Geen voorkeur

Voorzieningen
Gemeubileerde privé kamer - Internet

Gedeelde voorzieningen
Keuken - Badkamer - Toilet

Trefwoorden
Internationale kamerverhuur. Kamers voor internationals. Accommodaties voor stagiaires en expats. Kamers voor expats. Kamerverhuur in Nederland. Kamers voor internationale studenten. Buurvriendelijke accommodaties. Kamers voor studenten uit het buitenland

Locatie(s)
Nederland - Holland - Den Haag - Amsterdam - Rotterdam - Delft - Utrecht - Voorburg - Haarlem - Zaandam - Zoetermeer - Leiden

Zoekwoorden
Technische Universiteit Delft - TU-Delft - Universiteit Utrecht - Vrije Universiteit Amsterdam - VU-Amsterdam - Universiteit van Amsterdam - Erasmus Universiteit Rotterdam - Universiteit Leiden

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel