VOORBURG - juni 2024

Vorige Pagina 7 van 10 Volgende

"Gezellige gemeubileerde kamer in Voorburg / Den Haag: Ideaal voor internationale huurders!"

€ 750,00

 

 

"Gezellige gemeubileerde kamer in Voorburg / Den Haag: Ideaal voor internationale huurders!"


Kamer nr. 7: Gemeubileerde kamer te huur in Voorburg / Den Haag voor internationale stagiaires, expats en studenten.

Deze gezellige en goed gelegen gemeubileerde kamer biedt basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is een comfortabele woonplek voor individuele huurders die een huiselijke omgeving zoeken.

Voorburg is een stad en voormalige gemeente in Zuid-Holland, die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg ligt aan het Rijn-Schiekanaal en grenst aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Zowel het centrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties bevinden zich op redelijke afstand. Het openbaar vervoer is op loopafstand, met een directe verbinding naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk kenmerkt zich door leuke winkelcentra, cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en in de buurt van treinstation Voorburg vind je diverse supermarkten, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten.

Enkele belangrijke details:

  • Borgsom: 1 maand huur.
  • Huisregels: Muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon. Geen bezoekers, roken of huisdieren toegestaan.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Bij het huren dien je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling of bewijs van dienstverband te tonen.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht naar ons ROOM-TO-RENT Team met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld daarbij de volgende informatie: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding, werk en locatie, hobby's en type persoonlijkheid.

We heten universitair-opgeleide internationale studenten en expats van harte welkom!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 8 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel