VOORBURG - beschikbaar juli 2024

Pagina 7 van 10

"Thuis in Voorburg: Ontdek deze Gezellige Gemeubileerde Kamer nabij Den Haag!"

€ 750,00

 

Kamer nr. 7:

Ontdek je nieuwe thuis in het buitenland!

Welkom bij deze gezellige gemeubileerde kamer in Voorburg, een prachtige locatie in de regio Den Haag.

Jouw Comfortabele Oase: Ervaar de warmte van een volledig gemeubileerde kamer, ontworpen voor ultiem comfort. Geniet van een knusse leefruimte met alle benodigde voorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Een ideale plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke sfeer.

De Betovering van Voorburg: Laat je meeslepen door de historische charme van Voorburg, een stad in Zuid-Holland die harmonieus is samengegaan met Leidschendam. Woon langs het schilderachtige Rijn-Schiekanaal, te midden van de rustige buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Optimale Bereikbaarheid: Geniet van de strategische ligging die je dichtbij het bruisende stadscentrum brengt, evenals De Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en diverse internationale organisaties. Openbaar vervoer is direct toegankelijk, met verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

Levendige Buurt: Leef de lokale levensstijl met charmante winkelcentra, uitnodigende cafés, diverse restaurants, een verfrissend zwembad, een goed uitgeruste bibliotheek, parken en handige supermarkten. Bovendien ben je dichtbij het treinstation Voorburg, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten.

Praktische Details: Bij het huren van deze kamer is een waarborgsom van één maand huur vereist, samen met een eenmalige betaling van €1200 voor bijkomende kosten (geen restitutie). Houd rekening met huisregels, zoals het gebruik van koptelefoons voor muziekinstrumenten. Helaas zijn bezoekers, roken en huisdieren niet toegestaan. Registratie bij de gemeente is mogelijk, en als huurder dien je je identiteitsbewijs en bewijs van inschrijving of dienstverband te verstrekken.

Neem Contact met Ons Op: Voel je nieuwsgierig? Neem contact op met ons ROOM-TO-RENT Team met een korte, persoonlijke introductie. Deel details zoals je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en persoonlijkheidstype.

Voor Universitair Opgeleide Internationale Studenten en Expats: We heten je van harte welkom en nodigen je uit om deze charmante ruimte jouw nieuwe thuis weg van huis te maken!

TAGS
#InternationaalWonen #ExpatLeven #Studentenhuisvesting #GemeubileerdeKamer #HuisHurenDenHaag #ShortTermRentals #StudentenAccommodatie #InternationaleGemeenschap #ExpatsNederland #VoorburgHousing #TheHagueArea #HuisHurenZuidHolland #GemakEnComfort #DenHaag

Oppervlakte
8 m2

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels

Huisregels
Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Geen voorkeur

Voorzieningen
Gemeubileerde privé kamer - Internet

Gedeelde voorzieningen
Keuken - Badkamer - Toilet

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel