VOORBURG - beschikbaar juni 2024

Pagina 8 van 10

"Voorburg's Comfortabele Toevlucht: Ontdek Gezelligheid in de Nabijheid van Den Haag!"

€ 700,00

 

Kamer nr. 8

Gemeubileerd toevluchtsoord in Voorburg, nabij Den Haag - perfect voor internationale stagiairs, expats en studenten!

Ontdek de warmte van deze gezellige, goed gelegen kamer met essentiële voorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes, waardoor het een comfortabel toevluchtsoord is voor individuele huurders die een huiselijke omgeving zoeken.

Voorburg, een stad verweven met Leidschendam, biedt een schilderachtige omgeving langs het Rijn-Schiekanaal, grenzend aan Den Haag, Rijswijk en Leidschendam. Op redelijke afstand vind je het stadscentrum, De Haagse Hogeschool en belangrijke internationale organisaties. Handig openbaar vervoer, inclusief een directe lijn naar Den Haag CS en Scheveningen, bevindt zich op loopafstand.

Dompel jezelf onder in een buurt versierd met charmante winkelcentra, uitnodigende cafés, diverse restaurants, een verfrissend zwembad, een goed gevulde bibliotheek en parken. Naast het treinstation Voorburg ontdek je supermarkten, ziekenhuizen en fitnessfaciliteiten.

Wanneer je voor deze kamer kiest, wordt een borgsom ter grootte van één maandhuur gevraagd, samen met een eenmalige betaling van € 1200,- voor bijkomende kosten (geen restitutie). Houd rekening met de huisregels, waaronder het gebruik van koptelefoons voor muziekinstrumenten. Helaas zijn bezoekers, roken en huisdieren niet toegestaan. Inschrijven bij de gemeente is mogelijk en als huurder dien je je legitimatiebewijs en een bewijs van inschrijving of dienstverband te overleggen.

Neem contact op met ons ROOM-TO-RENT Team door een bericht te sturen met een korte, persoonlijke introductie. Deel details zoals je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- en verblijfplaats, hobby's en persoonlijkheidstype.

We heten internationale studenten en expats met een universitaire opleiding van harte welkom en nodigen je uit om deze kamer te reserveren.

TAGS
#GemeubileerdToevluchtsoord #VoorburgWonen #DenHaagExpats #InternationaleStudenten #GezelligToevluchtsoord #GedeeldWonen #HuiselijkeOmgeving #BereikbaarheidOpenbaarVervoer #Stadsleven #CafésEnRestaurants #GemeenteInschrijving #BorgDetails #NietRoken #Geen

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels

Huisregels
Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Geen voorkeur

Voorzieningen
Gemeubileerde privé kamer - Internet

Gedeelde voorzieningen
Keuken - Badkamer - Toilet

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel