VOORBURG - beschikbaar juli 2024

Pagina 9 van 10

"Gezellige gemeubileerde kamer in Voorburg nabij Den Haag voor internationale huurders!"

€ 750,00

 

Kamer 9

Welkom in jouw nieuwe thuis in het buitenland!

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en gemak - een knus gemeubileerde kamer te huur in Voorburg, verscholen in het gebied van Den Haag.

Jouw Knusse Toevluchtsoord: Ervaar de warmte van een volledig gemeubileerde kamer die een comfortabele leefruimte biedt, compleet met essentiële voorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is de ideale plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar een huiselijke sfeer.

De Charme van Voorburg: Laat je onderdompelen in de historische charme van Voorburg, een stad in Zuid-Holland die naadloos samengesmolten is met Leidschendam. Woon langs het pittoreske Rijn-Schie Canal, omgeven door de buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Locatie: Geniet van de strategische locatie die je dichter bij zowel het levendige stadscentrum als de Hogeschool Den Haag, KPN, T-Mobile en diverse internationale organisaties brengt. Het openbaar vervoer staat voor je klaar, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

Levendige Buurt: Omarm de lokale levensstijl met charmante winkelcentra, uitnodigende cafés, gevarieerde restaurants, een verfrissend zwembad, een goed gevulde bibliotheek, parken en handige supermarkten. Daarnaast draagt de nabijheid van station Voorburg, een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten bij aan de aantrekkingskracht.

Praktische Details: Bij het kiezen van deze kamer is een borg gelijk aan één maand huur vereist, samen met een eenmalige betaling van €1200 voor bijkomende kosten (geen restitutie).Let op de huisregels, waaronder het gebruik van koptelefoons voor muziekinstrumenten. Helaas zijn bezoekers, roken en huisdieren niet toegestaan. Gemeentelijke registratie is mogelijk, en als huurder dien je je ID en bewijs van inschrijving of werk te verstrekken.

Contact: Als je geïnteresseerd bent, neem contact op met ons ROOM-TO-RENT Team met een korte, persoonlijke introductie. Deel details zoals je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en persoonlijkheidstype.

Universitair Opgeleide Internationale Studenten en Expats: We heten je hartelijk welkom en nodigen je uit om van deze charmante ruimte jouw nieuwe thuis te maken!

TAGS
#WelkomInHetBuitenland #GemeubileerdeKamer #KnusseToevluchtsoord #HistorischVoorburg #RijnSchieCanal #StrategischeLocatie #LevendigeBuurt #CharmanteWinkelcentra #PraktischeDetails #BorgEnBetalingen #Huisregels #NabijheidVoorzieningen #ContactMetRoomToRent

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels

Huisregels
Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Geen voorkeur

Voorzieningen
Gemeubileerde privé kamer - Internet

Gedeelde voorzieningen
Keuken - Badkamer - Toilet

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel