VOORBURG - augustus 2024

Vorige Pagina 10 van 10 Volgende

"Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Den Haag: Comfortabel wonen voor internationale huurders!"

€ 750,00 (inclusief btw)

 

 

"Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Den Haag: Comfortabel wonen voor internationale huurders!"

Kamer nr. 10 - Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Den Haag: Ideaal voor internationale stagiaires, expats en studenten

Deze gemeubileerde kamer biedt een knusse en gunstig gelegen woonruimte met basisvoorzieningen en toegang tot gedeelde ruimtes. Het is de perfecte plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar comfort en een huiselijke sfeer.

Voorburg, een stad in Zuid-Holland, fuseerde op 1 januari 2002 met Leidschendam en vormt nu de gemeente Leidschendam-Voorburg. Gelegen aan het Rijn-Schiekanaal, grenst Voorburg aan de buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

Het centrum, de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties bevinden zich op redelijke afstand van de kamer. Bovendien is het openbaar vervoer op loopafstand en biedt een directe verbinding naar Den Haag CS en Scheveningen.

De buurt kenmerkt zich door gezellige winkelcentra, cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en een verscheidenheid aan supermarkten in de buurt van treinstation Voorburg. Daarnaast zijn er ook een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten in de directe omgeving.

Belangrijke informatie:

  • De borgsom bedraagt ​​1 maand huur.
  • Houd rekening met de volgende huisregels: het bespelen van muziekinstrumenten is alleen toegestaan met gebruik van een koptelefoon; er zijn geen bezoekers, roken of huisdieren toegestaan.
  • Inschrijving bij de gemeente is mogelijk. Zodra je een huurder wordt, is het belangrijk om je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling of bewijs van dienstverband te kunnen tonen.

Wil je in aanmerking komen voor deze kamer? Stuur ons, het ROOM-TO-RENT Team, een bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk en locatie, hobby's en persoonlijkheidstype.

We heten universitair opgeleide internationale studenten en expats van harte welkom om te reageren!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 8 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel