VOORBURG - beschikbaar september 2024

Pagina 10 van 10

"Welkom in Jouw Perfecte Thuis: Gezellige Gemeubileerde Kamer in Voorburg, aan de Rand van Den Haag!"

€ 750,00 (inclusief btw)

 

Kamer nr. 10

Voel je welkom in je nieuwe thuis! Ontdek deze gezellige, gemeubileerde kamer in Voorburg, aan de rand van Den Haag: jouw perfecte woonplek!

Deze kamer biedt niet alleen een warme en gunstig gelegen woonruimte, maar ook een plek waar je echt tot rust kunt komen. Compleet met alle basisvoorzieningen en de mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimtes te gebruiken. Kortom, het is de ideale, comfortabele plek voor individuele huurders die houden van een huiselijke sfeer.

Voorburg, een charmante stad in Zuid-Holland, was vroeger een aparte gemeente. Op 1 januari 2002 sloot het zich aan bij Leidschendam en vormde samen de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Gelegen aan het Rijn-Schiekanaal en omringd door de buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam.

De ligging van de kamer biedt het beste van twee werelden: de nabijheid van zowel het bruisende stadscentrum als de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale hotspots. Openbaar vervoer is op een steenworp afstand, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

De buurt staat bekend om zijn charmante winkelcentra, gezellige cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en diverse supermarkten. Bovendien bevindt het treinstation Voorburg zich in de buurt, samen met een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten.

Bij het huren van deze kamer vragen we een borgsom van één maand huur. Eenmalige vergoeding voor bijkomende kosten: €1200. Dit is niet restitueerbaar. Houd er rekening mee dat we enkele huisregels hebben, zoals het gebruik van koptelefoons bij het bespelen van muziekinstrumenten. Bezoekers, roken en huisdieren zijn hier helaas niet toegestaan. Maar goed nieuws: inschrijven bij de gemeente is wel mogelijk. Zodra je huurder wordt, tonen we graag begrip en vragen we alleen om je identiteitsbewijs en bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling of dienstverband.

Als deze plek jouw interesse heeft gewekt, stuur dan een bericht naar ons ROOM-TO-RENT Team met een korte, persoonlijke beschrijving van jezelf. Vertel ons over je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk- of studielocatie, hobby's en je persoonlijkheidstype.

Universitair-opgeleide internationale studenten en expats: jullie zijn van harte welkom om je nieuwe thuis te vinden!

TAGS
#Voorburg #DenHaag #GemeubileerdeKamer #Wonen #Huiselijk #Studentenhuisvesting #Expats #Huurwoning #CharmanteBuurt #CentraleLocatie #ComfortabelWonen #Huisregels #Huurvoorwaarden #RoomToRent #InternationaleStudenten #GezelligThuis #NabijVoorzieningen #Wel

Type huurder
Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels

Huisregels
Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Geen voorkeur

Voorzieningen
Gemeubileerde privé kamer - Internet

Gedeelde voorzieningen
Keuken - Badkamer - Toilet

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel