AMSTERDAM - beschikbaar augustus 2024

Pagina 1 van 4

"Knus Wonen nabij Gare du Nord, Amsterdam: Ontdek de Gemeubileerde Kamer in Elzenhagen Zuid!"

€ 900,00

 

Gezellige Gemeubileerde Kamer nabij Gare du Nord, AMSTERDAM, Elzenhagen Zuid

Welkom in je knusse toevluchtsoord in het hart van bruisend Amsterdam! Genesteld in de betoverende buurt Elzenhagen Zuid, is deze uitnodigende gemeubileerde kamer meer dan alleen een plek om te verblijven - het is een warm en gastvrij thuis.

Ontdek je toevluchtsoord:

Locatie: Gare du Nord, Elzenhagen Zuid, Amsterdam, Nederland. Appartementdetails: Ongeveer 65 m2, gebouwd in 2020. Bereikbaarheid: Een korte fietstocht van het stadscentrum, op loopafstand van een supermarkt en handig dichtbij een treinstation. Je comfortabele toevluchtsoord: Stap in de rust met je kamer, een vredige ruimte van ongeveer 8 m2 versierd met een comfortabel eenpersoonsbed en standaard meubilair. Het is niet zomaar een kamer; het is je eigen vredige stukje Amsterdam.

Ontmoet je geweldige huisgenoot: Je vriendelijke hospita biedt niet zomaar een kamer aan; ze zoekt iemand die netheid, hygiëne en een georganiseerde leefruimte waardeert.

Geniet van gedeelde voorzieningen: Sluit je aan bij een warme en gemeenschappelijke sfeer met gedeelde faciliteiten, waardoor je je meteen thuis kunt voelen.

Huisregels:

Maak muziek met muziekinstrumenten (maar houd het bij koptelefoons). Bezoekers, roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Gemeentelijke registratie is niet mogelijk. All-Inclusive Gemak: Beveilig je plek met een borg (terugbetaalbaar) ter waarde van 1x de maandelijkse huur. Daarnaast dekt een eenmalige betaling van €1200 niet-terugvorderbare kosten voor stoffering, meubilair, internet en nutsvoorzieningen, waardoor je ruimte volledig is uitgerust voor een comfortabele woonervaring.

Verken Amsterdam: Laat je onderdompelen in de rijke cultuur van Amsterdam, waar 177 nationaliteiten deze stad hun thuis noemen. Van iconische bezienswaardigheden tot levendige wijken, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Eenvoudig aanmeldingsproces: Klaar om dit je thuis te maken? Deel wat informatie over jezelf met het ROOM-TO-RENT Team - je nationaliteit, leeftijd, opleiding/werk, locatie, hobby's en je budget. Laat hen weten hoe lang je huisvesting nodig hebt.

Iedereen is welkom: Internationale studenten en expats, word deel van onze gastvrije gemeenschap! Je knusse kamer in Amsterdam staat klaar en wacht op je.

Hoe te verbinden: Stuur een vriendelijke boodschap naar het ROOM-TO-RENT Team en begin je reis naar een comfortabele en gastvrije woonervaring in Amsterdam. Je nieuwe thuis staat klaar om je te omarmen!

TAGS
#GemeubileerdeKamer #GareduNord #ElzenhagenZuid #Amsterdam #Wonen #Huisgenoot #GedeeldeVoorzieningen #Huisregels #Borg #Gemak #VerkenAmsterdam #InternationaleStudenten #Expats

Type huurder
Studenten - expats -stagiaires-man-geen partners

Huisregels
niet roker-geen huisdieren-muziek met koptelefoon-geen bezoek

Leeftijd
Geen voorkeur

Geslacht
Man

Voorzieningen
Gemeubileerd-internet-gas-water-licht

Gedeelde voorzieningen
Keuken-douche-toilet-balkon

© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel