DELFT

Vorige Kamer 1 van 1 Volgende

Gemeubileerde kamer: Goeman Borgesiusstraat, DELFT, Agnetaparkbuurt

€ 800,00

 

 Gemeubileerde kamer: Goeman Borgesiusstraat, Delft, Agnetaparkbuurt

Welkom!

Deze mooie en ruime woning heeft een woonoppervlakte van circa 192 m², gebouwd in 1913.
Authentiek wonen in een nette buurt, rustig gelegen in Delft. De woning is gelegen nabij de Agnetaparkbuurt. Dit is een kindvriendelijke omgeving, met veel jonge gezinnen.

De voorzieningen zijn goed bereikbaar: op fietsafstand van Delft Centrum, nabij TU Delft, supermarkt op 5 minuten loopafstand, en uitvalsweg binnen vijf minuten met de auto.

De kamer is ca. 8 m². Eigen trap naar de kamer, waar de huurder toegang heeft tot een eigen douche en toilet: volop privacy. Er is een eenpersoonsbed, standaard ingericht: zie foto.

De eigenares is spontaan / vriendelijk, ze heeft een aardige tienerzoon die bij haar woont. Beiden zijn internationaal georiënteerd. De verhuurder is op zoek naar een huurder die goed kan opschieten in gezinsverband en die indien nodig zijn privacy respecteert.

  • Borg:  1 x maand huur.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een hoofdtelefoon. Geen bezoekers, roken, huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra je huurder wordt, is het van belang dat je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling en / of een bewijs van dienstverband laat zien.

Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 januari 2019 telde de gemeente Delft 103.163 inwoners. Delft is de hoofdstad van het waterschap Delfland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Stuur het ROOM-TO-RENT-team een ​​bericht met een korte en persoonlijke beschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding / werk en locatie, hobby's en maximaal budget.

Internationale studenten, expats zijn welkom!

 

Specificatie Omschrijving
Acreace 8 m2
Type of tenant Studenten - expats -stagiaires-man-vrouw-geen partners
Rules niet roker-geen huisdieren-muziek met koptelefoon-geen bezoek
Age Geen voorkeur
Gender Geen voorkeur
Services Gemeubileerd-internet-gas-water-licht
Shared facilities Keuken-tuin-woonkamer
Areas slaapkamer-keuken-douche-toilet-woonkamer
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Student/Expat housing - Leidschendam / Voorburg ( randgemeente Den Haag ) | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel