DELFT - beschikbaar augustus 2024

Pagina 3 van 3

"Stijlvol Wonen: Gemeubileerde Kamer in Van der Lelijstraat, Delft, Nederland"

€ 850,00

No.: 1

Gemeubileerde kamer Van der Lelijstraat, Delft, Nederland

Authentiek wonen in een nette buurt, rustig gelegen in Delft. De woning is gelegen nabij de Kuyperwijk Zuid. Dit is een kindvriendelijke omgeving, met veel jonge gezinnen.

De voorzieningen zijn goed bereikbaar: op fietsafstand van Delft Centrum, nabij TU Delft, supermarkt op 5 minuten loopafstand en uitvalsweg op vijf autominuten.

De kamer is ca. 8m2.  Er is een eenpersoonsbed, met standaard meubilair: zie foto.

De woning wordt gedeeld met twee andere huurders. Beiden zijn internationaal georiënteerd. 

  • De borg bedraagt 1 x maandhuur.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon. Geen bezoekers, roken of huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra u huurder wordt, is het essentieel dat u uw legitimatiebewijs, inschrijving bij een onderwijsinstelling en/of bewijs van tewerkstelling overlegt.

Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 januari 2019 telde de gemeente Delft 103.163 inwoners. Delft is de hoofdstad van het waterschap Delfland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Interesse? Stuur het ROOM-TO-RENT Team een berichtje met een korte en persoonlijke omschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding/werk en woonplaats, hobby's en persoonlijkheidstype van wanneer toe wanneer zoek je een kamer.

Universitair opgeleide internationale studenten of expats zijn welkom!

Specificatie Omschrijving
TAGS #Delft #Nederland #Huurkamer #AuthentiekWonen #KuyperwijkZuid #Kindvriendelijk #Gemeubileerd #DelftCentrum #TUDelft #Supermarkt #Uitvalsweg #Internationaal #Huisgenoten #Borg #Huisregels #InschrijvingGemeente #Legitimatiebewijs #Onderwijsinstelling #Tewer
Oppervlakte 8 m2
Type huurder Studenten - expats -stagiaires-gemengd-geen partners
Huisregels niet roker-geen huisdieren-muziek met koptelefoon-geen bezoek
Leeftijd geen voorkeur
Geslacht geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde kamer - internet
Gedeelde voorzieningen Keuken-douche-toilet-woonkamer
© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel