DELFT - beschikbaar maart 2024

Pagina 1 van 3

"Stijlvol Gemeubileerd Wonen in Delft: Kamer op Goeman Borgesiusstraat, Agnetaparkbuurt"

€ 850,00

 

Kamer nummer 1

Gemeubileerde kamer Goeman Borgesiusstraat, Delft, Agnetaparkbuurt, Nederland

Deze fraaie en ruime woning heeft een woonoppervlakte van circa 192m2, bouwjaar 1913.
Authentiek wonen in een nette buurt, rustig gelegen in Delft. De woning is gelegen nabij de Agnetaparkbuurt. Dit is een kindvriendelijke omgeving, met veel jonge gezinnen.

De voorzieningen zijn goed bereikbaar: op fietsafstand van Delft Centrum, nabij TU Delft, supermarkt op 5 minuten loopafstand en uitvalsweg op vijf autominuten.

De kamer is ca. 8m2. Eigen trap naar de kamer, waar de huurder de beschikking heeft over een eigen douche en toilet: volop privacy. Er is een eenpersoonsbed, met standaard meubilair: zie foto.

De hospita is spontaan en vriendelijk, ze heeft een tienerzoon die bij haar woont. Beiden zijn internationaal georiënteerd. De verhuurder zoekt een huurder die goed overweg kan in familiaal verband en met haar hond en kat. Bovenal moet men, indien nodig, hun privacy respecteren.

  • De borg bedraagt 1 x maandhuur.
  • Huisregels: muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon. Geen bezoekers, roken of huisdieren.
  • Inschrijving bij de gemeente is toegestaan. Zodra u huurder wordt, is het essentieel dat u uw legitimatiebewijs, inschrijving bij een onderwijsinstelling en/of bewijs van tewerkstelling overlegt.

Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 januari 2019 telde de gemeente Delft 103.163 inwoners. Delft is de hoofdstad van het waterschap Delfland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Interesse? Stuur het ROOM-TO-RENT Team een berichtje met een korte en persoonlijke omschrijving van jezelf. Vermeld het volgende: nationaliteit (afkomst), leeftijd, opleiding/werk en woonplaats, hobby's en persoonlijkheidstype.

Universitair opgeleide internationale studenten of expats zijn welkom!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 8 m2
Type huurder Studenten - expats -stagiaires-gemengd-geen partners
Huisregels niet roker-geen huisdieren-muziek met koptelefoon-geen bezoek
Leeftijd geen voorkeur
Geslacht geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde kamer - internet - privé toilet - privé badkamer
Gedeelde voorzieningen Keuken
© 2016 - 2024 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel