VOORBURG - februari 2024

Vorige Pagina 9 van 10 Volgende

"Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Comfortabel wonen voor internationale huurders!"

€ 750,00

 

 

"Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Comfortabel wonen voor internationale huurders!"

Kamer nr. 9 - Gezellige gemeubileerde kamer te huur in Voorburg | Rand Den Haag: Ideaal voor internationale stagiaires, expats en studenten

Deze gemeubileerde kamer biedt niet alleen een gezellige woonruimte, maar ook een uitstekende locatie en basisvoorzieningen. Het is de ideale plek voor individuele huurders die op zoek zijn naar een comfortabele en huiselijke omgeving.

Voorburg, gelegen aan het Rijn-Schiekanaal en omringd door de buitenwijken van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam, is een stad met een rijke geschiedenis. In 2002 fuseerde Voorburg met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg.

De gunstige ligging van de kamer zorgt ervoor dat het centrum, de Haagse Hogeschool, KPN, T-Mobile en andere internationale organisaties binnen redelijke afstand liggen. Bovendien is het openbaar vervoer op loopafstand, met directe verbindingen naar Den Haag CS en Scheveningen.

De wijk biedt tal van voorzieningen, waaronder leuke winkelcentra, gezellige cafés, restaurants, een zwembad, bibliotheek, parken en diverse supermarkten in de nabijheid van treinstation Voorburg. Ook vind je er een ziekenhuis en fitnessfaciliteiten, waardoor het dagelijkse leven gemakkelijk en comfortabel is.

Belangrijke informatie:

  • De borgsom bedraagt ​​1 maand huur.
  • Houd rekening met de volgende huisregels: muziekinstrumenten zijn alleen toegestaan met gebruik van een koptelefoon, bezoekers, roken en huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Inschrijving bij de gemeente is mogelijk. Zodra je huurder wordt, dien je je identiteitsbewijs en inschrijving bij een onderwijsinstelling of bewijs van dienstverband te tonen.

Wil je in aanmerking komen voor deze kamer? Stuur ons, het ROOM-TO-RENT Team, een bericht waarin je jezelf kort en persoonlijk beschrijft. Vermeld daarbij je nationaliteit, leeftijd, opleiding, werk en locatie, hobby's en type persoonlijkheid.

Internationale studenten en expats met een universitaire opleiding zijn van harte welkom om te reageren!

Specificatie Omschrijving
Oppervlakte 8 m2
Type huurder Studenten - expats - stagiaires - man - vrouw - geen koppels
Huisregels Hygiene- Niet roken - geen huisdieren - geen bezoekers- muziek met koptelefoon
Leeftijd Geen voorkeur
Geslacht Geen voorkeur
Voorzieningen Gemeubileerde privé kamer - Internet
Gedeelde voorzieningen Keuken - Badkamer - Toilet
© 2016 - 2023 ROOM-TO-RENT | Short term housing for international expats & students | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel